Sportsbuild

Drainbeton : Drainbeton combineert permeabiliteit met mechanische sterkte.

drainbeton5

Zeer hoge doorlatendheid die het mogelijk maakt uitzonderlijke regenval te verwerken. • Uitzonderlijke porositeit die een belangrijk potentieel voor bufferopslag garandeert alsook het duurzaam karakter van de doorlatendheid.

De korrelstructuur en de cementmatrix zijn ontworpen om de verdichtingsgevoeligheid te verminderen en een voorspelbare en homogene sterkte en doorlatendheid van het uitgeharde eindproduct te garanderen. De selectie van de materialen en de samenstelling van drainbeton leggen nog vóór zijn plaatsing de definitieve eigenschappen van het beton vast, met een coherente en voorspelbare oplossing voor het beheer van het oppervlaktewater als resultaat. De drainerende eigenschappen van drainbeton maken de directe afvoer van zelfs de meest uitzonderlijke regenval mogelijk en garanderen een duurzame doorlatendheid. De drainbeton technologie zorgt voor een homogene porositeit over de volledige dikte, waardoor het water tot in de onderste laag kan doordringen.

Drainbeton is een zeer sterk drainerend beton dat een doeltreffende oplossing biedt voor het beheer van regenwater. Dankzij een nieuwe technologie garandeert deze betonsoort een zeer hoge drainage-capaciteit nl. tot 1000l/m2 /min (1,6 * 105 l/s/ha) afhankelijk van het kaliber van de granulaten, hetgeen overeenkomt met een percolatiesnelheid tot 1,6 * 10-2 m/s.

 

Heeft geen woorden meer nodig!!

 

 

 

 

 

 

Stel uw vraag

Wij antwoorden zo spoedig mogelijk

Contacteer ons
Contact