SPORTSBUILD

Panoramisch

padel_panoramic_w_Photo – 1

Indrukwekkende panoramische baan speciaal ontworpen voor sterspelers, met behoud van robuustheid, maar met een onklopbare esthetische afwerking.

Aangezien er tussen de glazen panelen geen metalen palen staan die het zicht van de toeschouwers belemmeren, krijg je een panoramisch zicht op het spel.
Dit maakt van de panoramische baan het “show court” bij uitstek

 

Galvanisatie :
De complete metalen structuur is gemaakt van warm verzinkt Z275-beitsstaal. Alle stukken krijgen  een elektromechanische behandeling aan elke verbinding, daarna wordt elk punt gewassen en geverfd met zink vóór het coatingproces, dat in 9 stappen gebeurt: (1) Ontvetten, (2, 3 en 4) drievoudig wassen met osmotisch water, (5) Nano keramisch passivering, (6) nog een wasbeurt, (7) drogen, (8) aanbrengen van elektrostatische afdekking met warme polyesterlak (aangepaste kleur) en (9) 200-230ºC graden hete polymerisatie

Structuur:
-Levering van 18 frames van 1×2 meter en 12 frames van 2×3 meter
-12 pillaren 120x60x2mm – 8 pillaren van 3m voor de structuur & 4 pillaren van 6m voor de verlichting

Glas:
12mm silicaat veiligheidsglas conform de hoogste kwaliteitsnormen: EN 12600 – EN 12150-2: 2004

Levering van 14 glazen van 2.995×1.995mm + 4 glazen van 1.995×1.995mm (met respectievelijk 6 en 4 verzonken gaten), in totaal 100m2 gehard glas van 12mm, gehomologeerd, met optimale vlakheid en vlakke gepolijste rand. Inclusief de levering van alle accessoires: rubberen pakking EPDM, roestvrij stalen schroeven, etc.

Kunstgras:
Mondo STX monofilament 12mm in groen, blauw , terracotta & paars
Zand : gekleurd of wit gerond siliciumdioxidezand (15 kg / m2)

We halen onze deadlines
We zijn voor honderd procent betrokken
We garanderen succes

Waarom Sportsbuild anders is
De eigenaren van het bedrijf doen meer dan alleen het bedrijf runnen. Ze zijn op elke werklocatie, als onderdeel van het team, om ervoor te zorgen dat elke taak perfect wordt uitgevoerd. De praktische aanpak maakt het installatie proces extra flexibel, wat opnieuw resulteert in een grotere klantentevredenheid.

Padel

We hebben 2 soorten padelterreinen : Vision - Panoramisch : allebei met framesysteem.

Overkappingen

Wij bieden verschillende types overkappingen : Hout, staal en aluminium

Stel uw vraag

Wij antwoorden zo spoedig mogelijk

Contacteer ons
Contact