SPORTSBUILD

Red Advantage Court - Smash Court

red advantage court2

Edel Advantage Red Court – All weather tennisbaan.

Vierseizoenenbaan, met het ultieme alternatief voor klei

Edel Advantage Red Court (ARC) combineert de speeleigenschappen en het uiterlijk van gravel met de voordelen van een all weather tennisbaan. De baan hoeft alleen geïnstalleerd te worden op een stabiele en afvoervrije ondergrond. Er is op deze speelbaan geen besproeiing nodig, de kosten voor een sprinklerinstallatie zijn hierdoor verleden tijd. Net als bij traditionele gravelbanen kunnen spelers op Edel ARC in een gecontroleerde beweging sliden, zodat het hele veld uitstekend bespeeld kan worden. Zoals het woord het zegt ” all weather ” kan er op deze baan het ganse jaar gespeeld worden.

 

  • Natuurlijke uitstraling
  • Speeleigenschappen van klei
  • Geen water besproeiing nodig
  • Zichtbare balafdrukken
  • all weather tennisbaan, kan het hele jaar op gespeeld worden

Domo Smashcourt – All weather tennisbaan.

Domo® Smashcourt® – all weather tennisbaan biedt zowel professionele spelers als amateurs dezelfde look, feel en speleigenschappen als op een graveloppervlak. Het bereikt dezelfde balsnelheid en balbots met optimale sliding voor de speler.

Het uitzonderlijke aan Domo® Smashcourt® is de unieke belijning. De lijnen zijn hoger gepositioneerd zodat deze altijd zichtbaar blijven.

Bovendien zorgt het speciale kleikleurige keramische zand voor een zeer natuurlijk ogende en egale tennisbaan, waarbij balafdrukken tijdens het spel zichtbaar blijven.

Stel uw vraag

Wij antwoorden zo spoedig mogelijk

Contacteer ons
Contact