Overkappingen, Padel

Padelclub Paquito

Gentsesteenweg 128b, 9420 Erpe-Mere

Familie Bolangier start Padelclub Paquito aan de Vijfhuizen in Erpe-Mere!

In 2014 leerde ik, Sven Bolangier, de sport padel kennen. Met enkele vrienden speelden we samen het spelletje en op slag was ik verkocht. Al snel begon het idee te spelen om een eigen club op te richten in Erpe-Mere. Oorspronkelijk was het de bedoeling om met mijn goede vriend Filip De Boeck deze droom te volbrengen. Helaas moesten we in 2017 afscheid nemen van hem. De naam “Paquito” is trouwens niet enkel de bijnaam van topspeler Francisco Navarro, maar ook de bijnaam van onze vriend Filip. Zo is hij er toch nog steeds een beetje bij.

Ondertussen waren onze dochters al wat ouder, en merkten we dat ook zij geïnteresseerd waren om zich te engageren in de club. We besloten er als familie naar te streven de gezelligste Padelclub in Aalst en omstreken te worden!

Na een lange zoektocht naar de ideale locatie voor onze padeldroom kwamen we uit bij de voormalige voetbalterreinen van FC Oranja Erpe. De laatste tien jaar trainde de jeugdploegen van FC Mere hier. Omwille van fusieplannen van de voetbalclub kwam het terrein ter beschikking. De ideale ligging aan de Gentsesteenweg, het groene kader en het feit dat we onze terreinen op voldoende afstand van omliggende bewoners konden installeren maakten ons dolenthousiast.

Ondertussen zijn we trots om ons padelproject aan iedereen voor te stellen. Met negen padelterreinen willen we voldoende speelgelegenheid kunnen bieden aan al onze leden en niet-leden. Bovendien zien we het Belgische klimaat niet graag roet in het eten gooien. Daarom voorzien we ook een overkapping voor vier buitenterreinen. Onze centercourt met uitloopzone, het grote zonneterras, gezellig clubhuis en de speelweide voor kinderen zijn alvast enkele van onze troeven. In de toekomst willen we ook graag nog petanque -en beachvolleybalterreinen plaatsen.

We hopen vooral een plaats te zijn waar iedereen zich welkom voelt! Hopelijk mogen we ook jou snel eens verwelkomen!

Stel uw vraag

Wij antwoorden zo spoedig mogelijk

Contacteer ons
Contact